Добредојдовте на сајтот на Интернационален Картичен Систем!
Интернационален Картичен Систем е прв сертифициран регионален центар за работа не само со националната платежна картичка туку и со MasterCard и VISA платежни картички со ЧИП.

Основната цел и политика како Интернационален Картичен Систем на компанијата е на банките, а со тоа пред се на нивните клиенти да им се понудат квалитетни проекти поврзани со современото банкарство како и нивно учество во најголемата мрежа на банкомати во Р. Македонија.

Payment Card Industry Data Security Standard Сертификат

PCI DSS Сертификат PCI-DSS_Certificate_Casys_2014.pdf 


Merry Christmas


Почитувани,
Интернационален Картичен Систем Ви посакува Среќни новогодишни и Божиќни празници со желба за успешна 2015 година.СервисиIssuing

Acquiring

Персонализација

Дежурен центар

Сертификати од
меѓународни мрежи
MasterCard

VISA

КонтактИнтернационален Картичен Систем

Бул. К. Јосифовски Питу бр.1
1000 Скопје
Македонија

  Правна напомена    Политика на приватност