Добредојдовте на сајтот на Интернационален Картичен Систем!
Интернационален Картичен Систем е прв сертифициран регионален центар за работа не само со националната платежна картичка туку и со MasterCard и VISA платежни картички со ЧИП.

Основната цел и политика како Интернационален Картичен Систем на компанијата е на банките, а со тоа пред се` на нивните клиенти да им се понудат квалитетни проекти поврзани со современото банкарство, како и нивно учество во најголемата мрежа на банкомати во Република Македонија.Payment Card Industry Data Security Standard Сертификат

PCI DSS Сертификат 2015-06-16_Casys_Certificate-Adsigo.pdf СервисиIssuing

Acquiring

Персонализација

Дежурен центар

Сертификати од
меѓународни мрежи
MasterCard

VISA

КонтактИнтернационален Картичен Систем

Бул. К. Јосифовски Питу бр.1
1000 Скопје
Македонија

  Правна напомена    Политика на приватност